Café Cinq


Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad. In een stijlvol, strak interieur met een inspirerende LED-verlichting met steeds wisselende kleuren, is er ruimte voor ontspanning en plezier.

Neem de tijd en trakteer uzelf op een lekkere lunch. Met zorg bereiden we diverse broodjes, salades en warme gerechten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om de CinQwich! Ook kunt u bij ons terecht voor een borrel tijdens feesten en partijen en een aangenaam diner.
Geïnspireerd door onze sfeer? Café CinQ biedt speciale all inclusive-arrangementen! Ons vaste, hechte team staat klaar voor al uw specifieke wensen. Ze bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bruiloft, receptie of feest een gedenkwaardig succes zal zijn. Met onze unieke catering en speciale DJ-booth maakt Café CinQ van elk evenement een prachtig feestje. En natuurlijk is er naar Bossche traditie volop ruimte voor het carnaval!

Wil je meer info over Café CinQ? Neem dan eens een kijkje op de website.