bosch winterparadijs 2015
  • 1070 Days before!
  • Tijd
Parade 's-Hertogenbosch Netherlands

De Parade in ‘s-Hertogenbosch wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs! Jong en oud zijn welkom voor optredens, gezelligheid en winterse gerechten. Kortom: een winters dagje genieten bij het Bosch Winterparadijs!

Onder het genot van glühwein, poffertjes en warme chocolademelk, kun je ‘s-Hertogenbosch bewonderen in winterse sferen. Kom opwarmen bij de kerststal, of laat je meevoeren door prachtige concerten. Van 12 december tot en met 3 januari ben je elke dag van 12.00 tot 19.00 uur welkom bij het Bosch Winterparadijs.

Praktische Informatie

Openingstijden

Het Bosch Winterparadijs vindt plaats van 11 december tot en met 3 januari en is dagelijks geopend van 12.00 – 19.00 uur. Op koopavonden is het Winterparadijs tot 21.00 uur geopend. Bekijk hier alle openingstijden.

Bereikbaarheid

De loopafstand van het station naar het Bosch Winterparadijs is ongeveer 10 minuten. Kom je met de auto of de fiets? Ook dan is het Bosch Winterparadijs goed te bereiken. Plan hier jouw reis.

Contact

Wil je meer weten over het Bosch Winterparadijs? Of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met de organisatie van het winterparadijs op door hier te klikken.

pep_winterkaart_2015-web