Oeteldonk
  • 984 Days before!
  • Tijd
's-Hertogenbosch Netherlands

De afgelopen maanden is veel creatief talent in de weer geweest om de mooiste, origineelste en meest carnavaleske wagens en grote loopgroepen te ontwerpen en te bouwen. Deze ontwerpers en bouwers staan al geruime tijd te popelen om hun creativiteit aan Oeteldonk te tonen. Helaas was het op carnavalsmaandag heel slecht weer en moest de optocht worden afgelast, maar gelukkig gaat hij op 6 maart (halfvasten) alsnog door en zullen onze Hôôgheid en zijn Adjudant er ook bij zijn.

De hieronder vermelde informatie en het tijdstip van aanvang zijn in verband met de nieuwe datum nog onder voorbehoud.

Kleine loopgroepen en individuele deelnemers kunnen zich op carnavalsmaandag tussen 11:11 uur en 12:11 uur nog inschrijven bij het inschrijfbureau (bushalte aan de Van Grobbendoncklaan), zodat ook zij deel kunnen nemen aan de Grote Optocht. Komt allen, zodat onze deelnemers de waardering krijgen die ze verdienen!

Route: Van Grobbendoncklaan (opstellen), Lage Landstraat, Merwedelaan, Rijnstraat, de Bossche Pad, Hinthamereinde, Hinthamerstraat, Torenstraat, Parade, Triniteitstraat, Oude Dieze, Verwerstraat, Achter het Stadhuis, Achter het Verguld Harnas, Schapenmarkt, Markt, Marktstraat (ontbinding).