vestingloop
  • 756 Days before!
  • Tijd
Parade 's-Hertogenbosch Netherlands

Klaar voor de start, af!

Stichting Vestingloop ‘s-Hertogenbosch organiseert op zondag 21 mei 2017 de twaalfde editie van de BrandLoyalty Vestingloop. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

De BrandLoyalty Vestingloop heeft voor alle lopers een geschikte afstand over een volledig verhard parcours. Voor de beginnende loper is er de 5 km Jumbo trimloop, de gevorderde lopers kunnen zich inschrijven voor de 10 of 15 km Jumbo trimloop. Wedstrijdlopers (startende vanuit een eigen startvak) kunnen deelnemen aan de IAAF gecertificeerde 15 km wedstrijdloop. Deelname aan de wedstrijdloop is alleen mogelijk voor leden van de Atletiekunie. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen ook dit jaar GRATIS deelnemen aan de 1 km kids run.

Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Steeds meer bedrijven schrijven zich met hun medewerkers of relaties in en gaan de uitdaging aan van de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop (5, 10 of 15 km). Vorm een team en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn!

Wil je weten wat je kunt verwachten op 21 mei 2017? Kijk dan naar de aftermovie van de 11e editie van de BrandLoyalty Vestingloop. Op zondag 29 mei 2016 deed er een recordaantal lopers bijna 8.000 deelnemers mee aan, zij hebben genoten van de fantastische sfeer langs het vernieuwde parcours, wat ook toen voor de eerste keer startte in het Paleiskwartier.

Tot ziens aan de start!