Buiten een feestje bouwen met silent disco!

silent disco buiten

Een feestje bouw je eenvoudig met silent disco. Dit kan ook buiten, wat veel voordelen oplevert. En wat als het gaat regenen, wat moet je dan precies doen? Wij vertellen jou hier meer over!

De voordelen ervan

Een silent disco buiten houden levert veel voordelen op. Zo kan je bij warm weer toch genieten van het weer en ondertussen naar jouw favoriete muziek luisteren. Daarnaast kan je ook een DJ of meerdere DJ’s inhuren, waardoor het meer een festival wordt. Als je niet van een feestje houdt kan je ook een silent cinema, stadswandeling, yoga of fitness organiseren, waarbij de omgeving geen last van de muziek heeft en jij geen last hebt van omgevingsgeluiden. Het voordeel is ook dat als je binnen weinig ruimte hebt of geen locatie kan vinden, een silent disco in het park, de tuin, het strand of op een boerderij kan houden. Niemand heeft last van het feestje en jij hebt bovendien veel ruimte om het feest te vieren. Ook op een bruiloft of kinderfeestje of tijdens een familiedag of bedrijfsuitje is dit ideaal. Je kan zo heerlijk buiten zitten en met anderen praten en ondertussen genieten van de muziek of buiten fitnessen of een yogales volgen zonder last te hebben van omgevingsgeluiden en ondertussen kunnen genieten van de zon. Doordat de zenders een bereik van wel minimaal 200 meter hebben kan je het ook voor wandelingen gebruiken. De zender kan dan eenvoudig meegedragen worden in een (heup)tas. Je kan ook alleen via de microfoon praten en niet kiezen voor muziek, denk aan een rustgevende boswandeling met een inspirerende spreker of een hilarische vrijgezellendag met opdrachten. 

Wat te doen bij regen?

Stel dat het ineens gaat regenen en je bent al een silent disco buiten aan het houden of dat je van tevoren ziet dat het gaat regenen, maar het buiten wilt houden? Als je het vooraf weet kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een tent te huren en op te zetten of een andere overkapping te regelen, zoals een parasol. Ook kan je het in een grote schuur vieren met de deuren open, zodat mensen alsnog in en uit kunnen lopen als het bijvoorbeeld stopt met regenen. Als je het niet vooraf weet en het gaat ineens regenen is dat wel een probleem, want stroom en water gaan niet samen. Het is dus handig om bij een silent disco buiten vooraf het weer te bekijken en een extra locatie voor binnen te regelen. Daarnaast kan je de tijden van de silent disco ook nog verplaatsen, indien het op dezelfde dag nog is. Stel het regent ‘s middags, dan kan je de silent disco ook verplaatsen naar ‘s avonds. Of je huurt de set voor een dag extra, dan kan je alsnog buiten een feestje bouwen. Een enkele regen- of bierdruppel zal verder geen probleem zijn. Toch ligt de verantwoordelijkheid bij jou tijdens het huren en raden wij aan om een extra locatie binnen of een overkapping te regelen. Als je een silent disco wilt organiseren in de regen kan je ook kiezen voor waterbestendige koptelefoons, waar je dan ook iets meer voor betaalt. Toch adviseren wij een silent disco buiten in de zomer te organiseren, aangezien het dan warmer weer is.

Huur nu bij silentdiscosethuren.nl

Een silent disco voor buiten huur je eenvoudig bij silentdiscosethuren.nl tegen een zeer scherpe prijs. Zo huur je ze al vanaf 6 stuks en krijg je al het benodigde materiaal erbij geleverd. Het enige wat je nog nodig hebt is een locatie, eten en drinken en goede muziek of een DJ(‘s). Huur nu dus snel en maak jouw feestje compleet!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *