Er op uit: Scheveningen evenementen en strandactiviteiten

strand activiteiten

Scheveningen is één van de meest bruisende plekken van ons land. De ligging is ideaal, dichtbij Den Haag, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De stad kenmerkt zich door een prachtig breed strand en een gezellige boulevard. Iconische gebouwen als het Kurhaus en de Pier sieren de kustlijn. Heerlijke strandpaviljoens en intieme strandtentjes nodigen uit om lekker culinair te genieten. En de vele winkeltjes en Scheveningen Sealife maken de stad een perfecte locatie voor een dagje uit. In Scheveningen is altijd wat te beleven, organiseer hier je evenement of strandactiviteiten. Succes verzekerd!

strand activiteiten

Evenement in Scheveningen organiseren? Flitz events zorgt ervoor

Denk je er over om in Scheveningen evenementen te organiseren? Kijk dan hier voor inspiratie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor strandactiviteiten of andere leuke uitjes mogelijk. Flitz-events kan je helpen bij het opzetten van de leukste dagjes uit voor grote en kleine groepen aan de Scheveningse kust. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en met hoeveel personen je bent en we kunnen een op maat gemaakt programma voorstellen. Niets is ons te gek!

Strand activiteiten: powerkiten

Op het strand kun je natuurlijk gaan liggen bakken in de zon. Maar er zijn zoveel strand activiteiten te bedenken die je met kleine of grote groepen kunt ondernemen! Je hebt ze vast wel eens gezien, powerkites. Die hele grote vliegers die bij straffe wind door de lucht zeilen. Zou je dat niet ook willen proberen? Het lijkt moeilijker dan het is. Tijdens een workshop van een paar uurtjes kun je het al onder de knie krijgen en maak jij ook indruk op de dagjesmensen op het Scheveningse strand.

strand activiteiten

Meditatief genieten

Maar er zijn ook in Scheveningen evenementen mogelijk voor de wat rustigere zielen. Zo kun je leren om zand- of ijssculpturen te maken. Haast meditatief concentreer je je op de techniek en maak je de mooiste creaties. Wat is er daarna mooier om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de zonsondergang met zicht op de zee in een van de strandpaviljoens langs het Scheveningse strand?

Gerelateerd bericht